ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011


Pages

Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011




farah nih selalu je join contest kan ? bukan ape pun , sje je nak banyakkan entry . huhukS . aku fikir nak join contest banyak-2 lahh minggu nih . tapi yang senang je lahh :))



kalau korang nak cubaa rase try test join contest nih jugak , klik jer kat banner tuh .
 
SYARAT PENYERTAAN:
1.terbuka kepada semua blogger malaysia.
2.buat satu entry berkenaan contest ini.
  -tajuk entry: "Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011"
3.masukkan banner contest didalam entry anda dan linkkan banner tersebut kepada entry ini.
4.lampirkan url entry anda tersebut pada ruangan komen dibawah.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
-contest ini bermula 23/09/2011 sehingga 04/10/2011(11.59pm)

HADIAH UNTUK PEMENANG:
Tempat pertama : top4 RM30(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.
Tempat kedua: top4 RM15(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.
Tempat ketiga: top4 RM5(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.

*Hadiah akan berubah sekiranya terdapat sebarang penajaan dalam contest ini.
*sebarang Penajaan amat dialu-alukan.
*untuk mendapatkan maklumat berkenaan penajaan,sila emailkan kepada sidvicious_sid92@yahoo.com

header, aku letak header asal jerp :


Preview


done all !

bye .



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)