ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: March 2015


Pages

Rasa - II




Kau rasa itu biasa.
Sedang aku menanggung bisa.

Perlu kerah mental fizikal.
Perlu rawat kembali jiwa.
Perlu cari lagi separuh nyawa.

Hanya untuk bangkit semula.

Kerana rasa aku,
Bukan rasa biasa.






tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

Rasa





Kau tak kan pernah faham

Walau kau pernah ada kat tempat aku sekarang.

Mana kau tau kita punye rasa yang sama?

Hati kita lain lain.
Begitu juga rasa.






tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

Hati



Dunia aku x seindah dunia kau. 
Petik jari terus dapat.


Banyak liku dlm hidup aku.susah-perit-pedih-sedih-malu-suka-duka-bahagia semua aku dah rasa. Semua rasa dalam satu jiwa. Syukur, ia masih kuat walau sakit luka.  







tak nak comment pon like jer boleh . hee ~