ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: June 2016


Pages

kau kena tahu



aku pernah baca, 


''kadang kadang Allah hadirkan seseorang itu 
untuk mengubah kita, 
atau kita yg akan mengubah dia. ''


aku tak kisah la kenapa kau terjebak dalam hidup aku.

yg penting,
aku nak kau stay. 




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

kau, aku, dia.





kau cakap kau sayang aku,
tapi kau selalu keluar dengan dia.

kau cakap kau rindu rindu aku.
tapi kau selalu call dia.

kau cakap kita satu.
tapi dlm instagram kau, gambar kau dgn dia.

kau cakap aku kau yg punya.
tapi dia tu macam mana pulak ye ?

. . . . .  . . . . . .  . . . . . . . . . .  . . . . .  . . . . .  . .

aku tahu kau tipu.
tapi aku tetap jugak nak percaya.

aku tahu kau dia punya,
tapi entahla.
aku pun tak tau kenapa.








tak nak comment pon like jer boleh . hee ~