ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: December 2011


Pages

aku yang annoying -.-'





nak tanye korang , hari ni hari BORING sedunia ke ? sebabnye aku rase tahap boring aku dah melebihi tahap tunggu orang sembelit dalam toilet dah . err , nihh pengalaman aku yg paling boring sebab budak tuh keluar dari toilet lepas sejam aku tunggu . haih-.-'  memang terlalu buntu dan tak tahu nak buat ape . dan semua yang aku buat hari nihh macam tak kena jer .

- online facebook dan post status banyak-2 semuanya status annoying betul tak ? 

- like semua status yang dah dibace . walaupun status tu macam bangang je .

- baru nak lelap , tetiba jer kene sound dengan ayah . " kak long...tak kan dah mengantuk. baru je bangun pukul 12 tadi kan ?  " merdu sungguh suara ayahku saat itu .

- buka kertas soalan addmath lepas tu tutup balik . tetiba rase pening kepala =='


- telefon operator lepas tu minta nombor PUK . tak tahu pun nak buat ape .

- blogwalking blog-blog yang aku follow .

- makan lepas tu taip mesej . nak hantar kat kawan-2 . FAILED . ehh , lupa tadi dah lima kali failed sebab kredit dah tak de . huhu ~

- pegi dapur goreng daging burger , sampai 5 keping . then semua bagi kat adik-2 aku . bukan aku nak makan pun , saje goreng , diorang pun tak mintak . hehe :)

- sangat teruja bila dapat mesej . tapi tension balik sebab CELCOM je yang text . rindu aku lewtew ~

- baring atas katil , tarik selimut , peluk bear . lepas tuh pandang syiling sambil layan lagu . haha , aku pun tak tahu kenapa aku buat macam ni .

- mandi sampai sejam mungkin lebih . lupa lahh aku buat ape dalam tu . haha :D

- tengok cerita bini-2 ku gengster dan ulang sebanyak dua kali . mesti korang pernah buad yang ni kan ?

- sekarang tengah taip entry yang sangat annoying untuk korang semua . minta tolong korang klik kat sini . diharap sudi lahh kalian semua . hik hik >.<

err , korang mesti ade pengalaman macam aku ni kan ? tipu kalau tak de . hehe :)



bye .




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

dia buat saye rasa tenang .




huh , tak de ape yang nak update dalam blog . kemalasan untuk berblogging berganda-2 . actually aku sedih . tak dek mood langsung nak tulis entry . haih -.-'  . aku memang stress cuti nihh , tapi tak de lahh stress sangat . sebab aku happy bila buleh hangout dengan kawan aku . huhu ~

nih aku bukan nak story pasal SOMEONE pun . tapi pasal lagu jek . tengok kat sini ! korang pernahh tak dengar lagu time stres ? mesti pernah kan , kan kan ? nak tenangkan hati lahh katekan . umph , nati ade je yang sound aku . " HEH , nak tenangkan hati bace Quran lahh , solat banyak-2 " . aku buleh terima je kalau budak yang sound aku tuhh memang betul ALIM . tapi kalau budak tuh 2x5 dengan aku jahh , natilahh aku sound kau balik . bilaa hati aku dah tenang sikit . huhu ~

oke , balik pade tajuk asal . bila frust , aku suka sangat layan lagu kangen band . best lahh jugak layan indie . tapi kekadang tuhh aku layan laguu sentimental jugak . macam lagu ezad halim- percintaan ini . adduiiihh , jiwang siiott ! tapi kalau aku stress sebab nak marah kat orang , aku layan jango.com jek , lagu dia TOP lahh . sebab bukan semua jenis lagu yang ade dalam tefon aku . huk huk .

actually kalau aku dengar lagu time stress , tak de effect pun bagi stress aku tuhh . just dapat feeling jek lebihh .  stress tetap stress . korang lak cane ? perasaan memasing kan . hehe . cuma ade satu lagu nihh , bila aku dengar aku rase tak de lahh stress sangat . rase tenang lahh sikit walaupun tak banyak . huhu . mesti ramai yang suka lagu nihh kan . dah pernah femes duluhh . YA SUDAHLAH . pernah dengar ? oke , lau tak pernah dengar kat video bawah . klik sini dulu .


-
-
-
-


heh , kalau ade yang tak suka lagu nihh tak payah layan lahh . kalau suka layann .. hehe :)  caye dak lagu ni tenangkan aku , aku rase lagu nih bukan lagu cinta , tapi tak tahu lahh . mungkin maksud lagu ni lain tapi lain aku faham . aku bukan pro pun pasal benda macam nih . aku pro bab makan tido jer . err , atau ade yang lagi pro dari aku ? HAHA :D




bye .



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

kehilanganmu sungguh berat bagiku .






tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

bila aku belajar subjek . .






aku kan pelajar lagii , baru 17 tahun , tahun depan . mangsa SPM tahun depan la nihh . mesti lahh study study study je kan ? so aku nak story lahh sikit macam mana aku study subjek kegemaran aku dan subjek yang aku tak suka kat sekolahh . sebelum tuhh tolong aku klik sini jap , tolong jekk , hehe :)

aku amik 11 subjek dan tak semua subjek aku minat . hehe , subjek yang paling aku minat matematik , dan matematik tambahan . cehh , minat err ? 

time belajar MM & MT .
macam ni lahh muka aku time belajar subjek nihh . siyes kan ? buad bebetol ! nanti tak faham , tapi markahh aku bukan oke sangat pun . tetap tak dapat A jugak . nasib baik lulus jer :)

time belajar SN , EA , BM dan BI :)

nihh pulak mukaa aku time study subjek sains , ekonomi asas , b.melayu dan bahasa inggeris . faham tapi kadang-2 tak berapa nak faham . aduiihhh ~

time belajar SJ , PQS ,  dan PSI :)

bilaa belajar P. Quran & Sunah , P . Syariah Islamiah dan Sejarah  aku sukaa lahh jugak . tak mengantuk sebab cikgu suka buat lucu . tapi kalau sejarah cikgu tak melawak sangat pun , dia siyes sangat time mengajar . kenapa aku tak boring belajar subjek sejarah ? sebab apa saje yang keluar dari mulut cikgu tuh aku rase sangat penting . maka aku akan salin semua ayat yg dia cakap . walaupun dia cakap ' kemudian awak salin soalan no . 1  ' hehe :)


time belajar PA .

aku boring belajar subjek nihh , payah sangat nak faham . kene ingat-2 pulak .  ape yang cikgu bagi tau aku copy-2 jek . kdang-2 faham , kdang-2 tak faham . huu ~

KILLER SUBJECT aku .


ni lahh subjek yang aku paling tak suka ! err , benci kot .  aku tak pernah lulus subjek nihh , never ! huhu , kalau tak meniru time EXAM memang sah aku dapat G . haha , sebab kalau aku meniru pun aku tetap dapat G . HAHA :D . subject ape lagi ? BAHASA ARAB lahh derr ~

korang pulak cane ? soryy ler , gambar nih aku lukis sendiri guna PAINT . huduhh kan ? tak pe lahh , asal korang bulehh bayang jek ape yg aku nak korang tahuu . hik hik .

bye . 


tolong aku bukak benda nihh , thank !

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

Contest My Top Referral by Amira Studio




hye , all bloggers . hari ni farah join contest . so nak mintak tolong dengan korang semua klik banner kat bawah ni banyak-2 kali . hehe , kalau nak join pun buleh . klik kat situ jugak . hehe :)





hadiah dia ? RM 100 CASH . aku nak , kalau nak jugak klik banner tuh . mintak tolong jer , bukan iklan tuh tau . hik hik . thank all .


bye .


tak nak comment pon like jer boleh . hee ~