ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: November 2013


Pages

Kuatlah wahai hati.





Assalamualaikum. Selamat sejahtera kepada non-Muslim.


Kau tahu. 
Bila kau nak berubah, 
sedang berubah walaupun tak sepenuhnya lagi 
kau akan rasa ramai sangat yang menentang niat kau. 

Ramai sangat yang tak suka dengan perubahan kau. 

Ramai sangat yang kutuk kau. " tak payah nak HIPOKRIT sangat lahh babe, macam baik je macam alim jee macam baguss jee. " 
even orang yg duk kutuk kau, duk kata tak suka kau berubah tu tak pernah amik tauu pasal hidup kau pun sebelum ni. 


Sabar je laa. Persetankan kan semua tuu. 

Yang nak hidup sape? 

Biar saja mereka di tempat mereka.

Kau! 
Ubah tempat kau. 
Tempat yang lebih baik. 
Tempat yang lebih selamat.

Persetankan semua yang macam mereka,
yang menentang kau untuk berubah yang kata kau hipokrit . 

Sebab mereka tu setan.

Manusia. Tapi setan.

Hasut kau macam setan.
Hasut kau, jangan berubah,
jangan dekat dengan Allah.

Jadi kau jangan henti, jangan takut untuk berubah.
Jangan mengalah.
Persetankan saja setan tu.


UJIAN. Ya, mungkin mereka ujian. Kau akan merasa ujian tersebut.

Sumber : Google
Ingat satu. Jika kita niat untuk berubah kerana Allah, Allah akan hantar orang-orang yang sepatutnya untuk kita. InsyaAllah, Dia permudahkan niat kita.


Aammiiinnn.






tak nak comment pon like jer boleh . hee ~