ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: March 2012


Pages

aku lah budak yang kuat makan . hehe :)




Assalamualaikum , HYE .





wah , jenuh nak habiskan sebiji beger nihh . cukup untuk sehari hidup . har har :D


korang percaya tak aku makan banyak ? hehe . aku akan makan banyak bila STRESS . korang pun mesti ade yg cenggitu kan , terutama perempuan . bila MARAH pun aku makan banyak . same jugak bila aku OVER HAPPY.kalau normal memang aku makan secara normal jerk . hehe :)



aku akan makan banyak lepas aku tengok pic makanan yg sedap-2 dan lawo-2 . macam kat atas tuh . terus buke selera , tak kurang nasi 3 pinggan . hahaha :D

tapi aku akan makan SIKIT bila SEDIH , tak de selera kot . ade orang bila sedih makan lagi banyak . time tuh bagi lah ape pun kat aku , walaupun makanan kegemaran aku , tak kan buleh telan punye . walaupun perut nih kosong  , sakit dan kebulur aku tetap tak dapat telan . hik hik ~

yang best nye , aku tak kan gemuk wlaupun makan banyak sangat-2 . tapi berat badan aku bertambah kot . makin banyak makan makin berat lah kan , nasib baik tak makin gemuk jer . hehe .

korang pulak cane ? jom share dengan aku , lain orang lain selera makan nye . hehe :) JOM SHARE JOM SHARE ! ;)




bye .


tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

siapa sangka


Assalamualaikum , HYE .


ohoi korang semua ! wohaaa , tak kusangka tak ku duga  jadi begini . sepanjang hari tengok movie korea , buku sikit pun tak sentuh. nasib baik amik tusyen , at least study lah jugak walaupun  terpaksa . aduhai farah , FORM 5 pun nak main - main lagi ? tak sedar diri betul ! har har ~

lagi yang aku tak sangka , 

 


korang kenal tak ? hahaha :D  . ye aku dah betul-2 jatuh cinta dengan K-popp . sebab JUNG YONG HWA dan PARK SHIN HYE . **jatuh cinta dengan mereka , hahaha -.-'

kalau lahh semua ni masuk paper , sah aku dapat A++ . tapi sayang nye tak , har har ~ korang tak suka K-popp aku tak kisah , sebab aku dah suka . erk , OBSES kah ni ? TAK kan . hehe :)



eheh , just STUDY HARD for your SPM FARAH !! fighting yawww ~ 
*** doakan aku dapat jawab exam GERAK GEMPUR next wekk . ohoh O.o   ngee ~



ok bye .




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

SEGMEN : Saya Suka Doodle

  

assalamualaikum , HYE .




hye ! nak join segmen APIT jap . nak dapat doodle atas tuhh , comel jerk . kalau nak join klik jer banner kat atas tuh oke .


name : FARAH IZZATI . 
warna feveret : PUTIH dan OREN kot . hik hik ( maybe banyak lagi :D  )
tagged : MYRA AZRAFF


APIT , farah dah klik semua link yg ada dalam post tuh oke . hehe :)



oke bye . 




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~