ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: siapa sangka


Pages

siapa sangka


Assalamualaikum , HYE .


ohoi korang semua ! wohaaa , tak kusangka tak ku duga  jadi begini . sepanjang hari tengok movie korea , buku sikit pun tak sentuh. nasib baik amik tusyen , at least study lah jugak walaupun  terpaksa . aduhai farah , FORM 5 pun nak main - main lagi ? tak sedar diri betul ! har har ~

lagi yang aku tak sangka , 

 


korang kenal tak ? hahaha :D  . ye aku dah betul-2 jatuh cinta dengan K-popp . sebab JUNG YONG HWA dan PARK SHIN HYE . **jatuh cinta dengan mereka , hahaha -.-'

kalau lahh semua ni masuk paper , sah aku dapat A++ . tapi sayang nye tak , har har ~ korang tak suka K-popp aku tak kisah , sebab aku dah suka . erk , OBSES kah ni ? TAK kan . hehe :)



eheh , just STUDY HARD for your SPM FARAH !! fighting yawww ~ 
*** doakan aku dapat jawab exam GERAK GEMPUR next wekk . ohoh O.o   ngee ~



ok bye .




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

2 budak comel merepek:

umUMRA said...

tengok heart string eh?? :)
minta yong hwa oppa!...:)
btw..good luck in spm

farah izzati said...

@umUMRA yup heartstring . tapi sebelum tuh menangis-2 tengok cite you're beatiful . sedih tengok yong hwa . hehe :)

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)