ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: February 2012


Pages

MEGA GIVEAWAY BY INA , AISYAH DAN BELLA








SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Warganegara Malaysia..
2. Mesti ada blog..
3. Wajib follow twitter Ina dan Aisyah #kalau ada twitter..
4. Wajib follow blog Bella,Ina dan Aisyah..
5. Perempuan dan lelaki dibenarkan..
6.Like fanpage Ina..
7. Buat satu entry yang bertajuk MEGA GIVEAWAY BY INA ,BELLA DAN AISYAH..
8. Letak banner GA . Dan linkkan terus ke blog bella , ina atau aisyah..
9. Lepas buat entry , copy link tersebut dan paste di kotak comment . #shoutbox tidak diterima..

 GA itu akan bermula pada 4.2.2012 dan berakhir pada 4.3.2012. (beday aisyah) ;) pada 11.3.2012 pemenang akan diumumkan. 
Hadiah >SINI<



TAGGED TO :: IZZAH ,AQMA ,FAZILA 




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

kehidupan seorang AKU .




hye korang semua ! lame betul aku tak update blog nihh kan ? ade blog macam tak de blog , tak layan langsung ! erk ade ke yang MENYESAL FOLLOW aku ? please jangan . hehe :) 

aku tak sempat nak jenguk blog pun , langsung tak sempat . kehidupan seorang pelajar tingkatan 5 memang sangat merimaskan . orang lain pun tingkatan 5 jugak sempat jer update blog . heheh . tahniah lahh korang pandai nak bagikan mase korang, tapi aku tak reti .masa aku memang FULL , ececeh . exam dapat gred rendahh , busy lahh sangat kan ?! harhar ~


korang tengok buku bertimbun-2 kat atas tuh , rimas tak ?? buku aku pun lebih kurang macam tu lahh . semuanya nak kene bace dan nak kene siapkan . banyak lagii , tak sempat nak buat . sekarang baru terasa yang aku nih tak pandai lagi . banyak benda aku kena belajar semula . kalau time form 4 dulu yang aku tau main main dan main jer . buku ? yer , aku akan sentuh bila DARURAT , its mean kalau cikgu kata nak denda baru buat homework tuhh . betapa cetek pemikiran aku saat itu .

actually gambar kat atas tuhh GOOGLE je , aku tak sempat nak amik gambar buku aku sendiri . telefon bimbit aku dah kene curi . so , tak de kamera aku . sayang sungguhh N95 aku . huhu ~

kat sekolah habis game aku join . kenapa tahun ni baru nak aktif , tahun lepas malas nak join game kat sekolah . pelik jugak aku rase . lepas tuh hari minggu aku ade tusyen dan kelas tambahan . nak buat homework pun tak sempat . STUDY 24 jam . kalau masih tak dapat straight A , memang sebab aku MALAS jer . tusyen tapi tak buat latihan ape dapat ? --> ayat mak aku . harhar ~

oke laa duluhh , masuk blog duk story pasal aku jugak . bukan korang nak dengar pun . hehe :) kalau ade CONTEST atau GIVEAWAY korang TAG lahh aku sekali ek ? aku nak join sebab blog aku sangat lahh sunyi dan tak ber'update' . 


bye .

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~