ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: 2011


Pages

aku yang annoying -.-'





nak tanye korang , hari ni hari BORING sedunia ke ? sebabnye aku rase tahap boring aku dah melebihi tahap tunggu orang sembelit dalam toilet dah . err , nihh pengalaman aku yg paling boring sebab budak tuh keluar dari toilet lepas sejam aku tunggu . haih-.-'  memang terlalu buntu dan tak tahu nak buat ape . dan semua yang aku buat hari nihh macam tak kena jer .

- online facebook dan post status banyak-2 semuanya status annoying betul tak ? 

- like semua status yang dah dibace . walaupun status tu macam bangang je .

- baru nak lelap , tetiba jer kene sound dengan ayah . " kak long...tak kan dah mengantuk. baru je bangun pukul 12 tadi kan ?  " merdu sungguh suara ayahku saat itu .

- buka kertas soalan addmath lepas tu tutup balik . tetiba rase pening kepala =='


- telefon operator lepas tu minta nombor PUK . tak tahu pun nak buat ape .

- blogwalking blog-blog yang aku follow .

- makan lepas tu taip mesej . nak hantar kat kawan-2 . FAILED . ehh , lupa tadi dah lima kali failed sebab kredit dah tak de . huhu ~

- pegi dapur goreng daging burger , sampai 5 keping . then semua bagi kat adik-2 aku . bukan aku nak makan pun , saje goreng , diorang pun tak mintak . hehe :)

- sangat teruja bila dapat mesej . tapi tension balik sebab CELCOM je yang text . rindu aku lewtew ~

- baring atas katil , tarik selimut , peluk bear . lepas tuh pandang syiling sambil layan lagu . haha , aku pun tak tahu kenapa aku buat macam ni .

- mandi sampai sejam mungkin lebih . lupa lahh aku buat ape dalam tu . haha :D

- tengok cerita bini-2 ku gengster dan ulang sebanyak dua kali . mesti korang pernah buad yang ni kan ?

- sekarang tengah taip entry yang sangat annoying untuk korang semua . minta tolong korang klik kat sini . diharap sudi lahh kalian semua . hik hik >.<

err , korang mesti ade pengalaman macam aku ni kan ? tipu kalau tak de . hehe :)



bye .




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

dia buat saye rasa tenang .




huh , tak de ape yang nak update dalam blog . kemalasan untuk berblogging berganda-2 . actually aku sedih . tak dek mood langsung nak tulis entry . haih -.-'  . aku memang stress cuti nihh , tapi tak de lahh stress sangat . sebab aku happy bila buleh hangout dengan kawan aku . huhu ~

nih aku bukan nak story pasal SOMEONE pun . tapi pasal lagu jek . tengok kat sini ! korang pernahh tak dengar lagu time stres ? mesti pernah kan , kan kan ? nak tenangkan hati lahh katekan . umph , nati ade je yang sound aku . " HEH , nak tenangkan hati bace Quran lahh , solat banyak-2 " . aku buleh terima je kalau budak yang sound aku tuhh memang betul ALIM . tapi kalau budak tuh 2x5 dengan aku jahh , natilahh aku sound kau balik . bilaa hati aku dah tenang sikit . huhu ~

oke , balik pade tajuk asal . bila frust , aku suka sangat layan lagu kangen band . best lahh jugak layan indie . tapi kekadang tuhh aku layan laguu sentimental jugak . macam lagu ezad halim- percintaan ini . adduiiihh , jiwang siiott ! tapi kalau aku stress sebab nak marah kat orang , aku layan jango.com jek , lagu dia TOP lahh . sebab bukan semua jenis lagu yang ade dalam tefon aku . huk huk .

actually kalau aku dengar lagu time stress , tak de effect pun bagi stress aku tuhh . just dapat feeling jek lebihh .  stress tetap stress . korang lak cane ? perasaan memasing kan . hehe . cuma ade satu lagu nihh , bila aku dengar aku rase tak de lahh stress sangat . rase tenang lahh sikit walaupun tak banyak . huhu . mesti ramai yang suka lagu nihh kan . dah pernah femes duluhh . YA SUDAHLAH . pernah dengar ? oke , lau tak pernah dengar kat video bawah . klik sini dulu .


-
-
-
-


heh , kalau ade yang tak suka lagu nihh tak payah layan lahh . kalau suka layann .. hehe :)  caye dak lagu ni tenangkan aku , aku rase lagu nih bukan lagu cinta , tapi tak tahu lahh . mungkin maksud lagu ni lain tapi lain aku faham . aku bukan pro pun pasal benda macam nih . aku pro bab makan tido jer . err , atau ade yang lagi pro dari aku ? HAHA :D




bye .



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

kehilanganmu sungguh berat bagiku .






tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

bila aku belajar subjek . .






aku kan pelajar lagii , baru 17 tahun , tahun depan . mangsa SPM tahun depan la nihh . mesti lahh study study study je kan ? so aku nak story lahh sikit macam mana aku study subjek kegemaran aku dan subjek yang aku tak suka kat sekolahh . sebelum tuhh tolong aku klik sini jap , tolong jekk , hehe :)

aku amik 11 subjek dan tak semua subjek aku minat . hehe , subjek yang paling aku minat matematik , dan matematik tambahan . cehh , minat err ? 

time belajar MM & MT .
macam ni lahh muka aku time belajar subjek nihh . siyes kan ? buad bebetol ! nanti tak faham , tapi markahh aku bukan oke sangat pun . tetap tak dapat A jugak . nasib baik lulus jer :)

time belajar SN , EA , BM dan BI :)

nihh pulak mukaa aku time study subjek sains , ekonomi asas , b.melayu dan bahasa inggeris . faham tapi kadang-2 tak berapa nak faham . aduiihhh ~

time belajar SJ , PQS ,  dan PSI :)

bilaa belajar P. Quran & Sunah , P . Syariah Islamiah dan Sejarah  aku sukaa lahh jugak . tak mengantuk sebab cikgu suka buat lucu . tapi kalau sejarah cikgu tak melawak sangat pun , dia siyes sangat time mengajar . kenapa aku tak boring belajar subjek sejarah ? sebab apa saje yang keluar dari mulut cikgu tuh aku rase sangat penting . maka aku akan salin semua ayat yg dia cakap . walaupun dia cakap ' kemudian awak salin soalan no . 1  ' hehe :)


time belajar PA .

aku boring belajar subjek nihh , payah sangat nak faham . kene ingat-2 pulak .  ape yang cikgu bagi tau aku copy-2 jek . kdang-2 faham , kdang-2 tak faham . huu ~

KILLER SUBJECT aku .


ni lahh subjek yang aku paling tak suka ! err , benci kot .  aku tak pernah lulus subjek nihh , never ! huhu , kalau tak meniru time EXAM memang sah aku dapat G . haha , sebab kalau aku meniru pun aku tetap dapat G . HAHA :D . subject ape lagi ? BAHASA ARAB lahh derr ~

korang pulak cane ? soryy ler , gambar nih aku lukis sendiri guna PAINT . huduhh kan ? tak pe lahh , asal korang bulehh bayang jek ape yg aku nak korang tahuu . hik hik .

bye . 


tolong aku bukak benda nihh , thank !

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

Contest My Top Referral by Amira Studio




hye , all bloggers . hari ni farah join contest . so nak mintak tolong dengan korang semua klik banner kat bawah ni banyak-2 kali . hehe , kalau nak join pun buleh . klik kat situ jugak . hehe :)





hadiah dia ? RM 100 CASH . aku nak , kalau nak jugak klik banner tuh . mintak tolong jer , bukan iklan tuh tau . hik hik . thank all .


bye .


tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

kenapa dia jadi macam ni ?!



salam jumaat semua , aku nak tanye ni , kenapa dashboard aku jadi macam ni ?? aku dah klik manange banyak kali . tak tahu nak tekan mane lagii . pelik nihh ?? mane semua blog aku follow .. huhu ~



dulu penah jadi macam nih , tapi bila aku klik manage dia oke balik . tapi yang ni macam dah tak nak oke jek . aduii , nak buad macam mane ? tolong saya . -.-'

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

pernah makan benda ni tak ?



tadi mak aku pegi TOK BALI . then dia beli benda nih . aku pun tak tahu ape name nye . hehe :) korang pernah try tak ? aku rase macam makan sirih pulak tapi bukan sirih yang orang tua makan tu lahh . benda nih manis dan tak sedap . erk , ade ke yang manis tak sedap ? hehe , yang tak sedap tuh bahan-2 dia yang lain ni  , manis tuh kuah dia . aku siap snap gambar lagi .


antara bahan-2 nya termasuklah (ceh skima ayat)  :) 



korang nampak kan daun sirih tuh ? hehe ~



lada , limau , halia dan bawang merah :)


yang dalam plastik tuh , kacang tanah , udang kering , kuah dia dan aku tak tahu benda ape yang kaler koko panjang-2 tuh . bau dia wangi . hehe :)


cara nak makannya , letak je semua bahan-2 tuh atas daun sirih tadi . termasuk kuah dia . kalau nak lagii manis letak kuah banyak-2 sebab kuah dia memang manis sangat .



sory gambar tak clear sangat :)


lepas tu korang lipat je cane pun , then makan . best tau ! aku rase manis-2 pedas gitu , best telan lada . HAHA :D . tak nak pedas tak payah letak lada . :)

tak boleh nak share cane rasenye . korang cari sendiri , beli dan try makan . mak aku panggil benda ni ' colek daun sirih ' hehe :) klasik tak ? rindu nak rase benda tak sedap ni lagii lahh . ahaks ~



bye .



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

aku school holiday dengan k-pop dan novel ? huh -.-'



hye all friends , blogger . hari ni aku baru start selongkar balik blog yang dah macam sarang hantu nih . tak berupdate langsung . dah lame kan ?? hehe , actually mak aku tak bagi aku sentuh benda ni sebelum habis exam . tapi aku tetap jugak nak sentuh so , lame lahh aku cuti berblogging sebab result aku tak naik-2 . dah kene marah la nih '______' . lagipun komputer rumah aku nih rosak . sekejap je pun . sekarang dah boleh guna :D . .

K-POP ? serius aku pun tak percaya yang aku suka dengan benda tuh . dulu aku sendiri cuak tengok budak-2 yang suka dengan k-pop ni . tah pape lahh yg diorang suka sangat (walaupun memang artis-2 k-pop ni hensem / cun semuanya ) . tapi aku tak de lahh minat dengan diorang sampai obses-2 kot (tak sempat nak obses lagii )  . hiks , sekarang aku dah pandai tengok movie korea . jiwang habis !

so tak de lahh boring tak de keja duk kat rumah cuti-2 ni kan . time-2 boring aku tengok video k-pop dalam handphone aku . tak de lahh banyak sangat tapi asyik memori full je lepas masuk semua vidoe tuh . aku tak boleh nak dengar lagu tanpa video sebab aku tak faham maksud . tak syokk lahh kan . nanti bilaa aku terer bahasa korea boleh lahh aku nyanyi sendiri kan ? (bahasa arab pun tak lulus)  ahaks ~

hah ! yang ni mak aku marah sangat , NOVEL . HAHa :D . masyuuukk weh bila dah start baca nih . sampai mak aku panggil pun tak dengar (bukan pekak la weh)  . sebab tu lahh dia marah sangat bila aku bace novel . hehe :)


tengok ni , tak kira tempat asyik nak bace novel je kejanye . novel baru bukak tu weh (ANGLE IN THE DEVIL'S SUIT)  . HAHA :D . lima enam  jam aku tunggu mak aku habis kursus . nak join sekali malas sangat . so aku pergi round-2 terengganu ni kejap . habis round doh mak aku tak habis kursus lagi tu yg aku bukak novel nih . tak kire dah orang duk jeling-2 aku bace novel tuh . (aku fikir pak cik mak cik kat situ ingat aku bace buku BI kot , aku buad action lebih sikit :D )  .

lepas kursus mak , kitorang sempat pergi kat muzium . ni nak tunjuk gambar sikit (tak sempat nak ambik banyak-2 batery telefon aku habis )  



 posing kat bangunan tak siap nih HAHa :D


 aku dengan mak aku memang tinggi aku tapi aku rendahkan diri dalam gambar nih :)

aku ingat ade peluru dalam tuh , sebab tuh aku mengendap cenggitu . -.-'

erk , tadi ade kawan aku text mintak aku buat reunion sekolah rendah . actually bukan dia sorang . sebelum ni pun dah ramai yang mintak aku handle reunion tuh . tapi aku malas lagii lahh . sorry korang ek , mintak orang lain la pulak yang handle kan . aku pegi je . tunggu aku buad reunion tu berjanggut dulu lahh . hehe :)

p/s : aku tak obses dengan k-pop lagii tau tapi memang aku obses dengan novel . hihikS ~



bye .


tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

dugaan menimpa sebab ALLAH sayangkan kitaa :)







bila bace tajuk aku . eleh ! statement lapuk , dah boring dengar statement tu . ye tak ? tapi time kita ditimpa dugaan ingatkah kita dengan statement tuh ? mungkin kitaa akan jadi teragak-agakkan . mulaa lah datang persoalan , kenapa ALLAH timpakan dugaan yang berat untuk kita hingga tak mampu kita nak menempuhnya . ye tak ? erk , itu apaa yang aku pernah lalui . sajaa nak kongsi .

ade lagii statement lain  , aku lupaa cane .-_-'  . ALLAH tidak akan menimpakan dugaan yang berat kepada hambanya melainkan yang hambanya boleh lalui . DIA Maha Mengetahui setakat mana kemampuan kita untuk menempuhi dugaan-NYA . jadi kita hanya perlu tawakkal kepada ALLAH dan berusaha untuk menempuhi dugaan tersebut . 

" jangan dipinta untuk perkecilkan dugaan yang mendatang , tapi pintalah diperbesarkan kesabaran dan ketakwaan  kita untuk menempuhi dugaan tersebut " semakin berat dugaan yang menimpa , semakin sayang ALLAH kepada kita . 

aku bukannya nak ceramah atau apaa , tapi betulkan ape yang aku kate ? hehe :) 
sama lahh dengan dugaan yang menimpa aku pada hari raya aidiladha ni . korang beraya sakan makan daging lembu , tolong semelih lembu tapi aku terbaring atas katil sebab kena serang demam malam hari raya . korang asyik beraya aku asyik tido . tak de kenangan raya aidiladha tahun nih . tapi ini semua dugaan walaupun demam aku memang macam tahap kritikal mak cakap sebab aku manja sangat :)

hari nih dah sihat sepenuhnya , tapi esok dah kena pergi asrama -.-' . tak sempat nak enjoy rayaa . huhu ~

p/s : bersyukurlahh kalau korang masih sihat . gunakan nikmat sihat korang tu sebaiknya sebelum korang semua sakit . hek hek .


bye .


tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

pak cik , WTF ?!





klik kalau nak lagii besarr  :)


aku tak faham ape yang pak cik nih nak sampai kan . mungkin diaa nak bangga dengan bahasa Kelantan , mungkin jugak dia nak cakap keistimewaan bahasa Terengganu . tapi ape yang aku faham , dia macam nak hina bahasa Terengganu jerp . kenapa nak BERAMBUS pulak ?? aku buleh cakap dua-2 bahasa Terengganu dan Kelantan . tak de masalah pun .



p/s : aku rakyat Terengganu , tapi mak ayah aku asal Kelantan .



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.







* follow blog ASKAR PINK , AMALINA LAND dan KAK INNANIE . --> done !
* like page ASKAR PINK  dan BLOG AMALINA LAND . --> done !

tagged :

shieka
irah


bye . 



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

sape suruh ponteng !



hye-2 semua , hari ni pepagi lagi kena dera kemas rumah . kalau setakat kemas-2 , sapu lantai , basuh-2 pinggan semua tuh oke lagi lahh . tapi kene dera basuh peti dengan kemas barang-2 dalam kabinet dapur .benda tu yang aku paling tak suka buad . nak kene buang semua barang-2 dalam tu then buh balik . kene pilih yang mana oke lagii yang mane dah tak oke . padam muka tak nak pegi sekolah sangat . hiks ~

pagi tadi aku sedar bila dengar adik aku menangis tak nak pegi sekolah . dia sekolah rendah , agak-2 aku memang hari ni semua bangun lewat kot .sebab aku bangun time tuh jam 0650 . subuh gajah doe -.-' . makan nasi bungkus hari nih . ayah aku beli siap letak atas meja makan . heh heh . tapi aku gi goreng hamlet kat dapur , sebab aku rase nak makan hamlet . nanti duk mengidam pulak sebab hari ni dah kene pegi asrama .

mesej bertimbun-2 masuk pepagi lagih . ' oiipt ! mun gi sekoloh dok ? ' . mesej mula-2 dengan kedua tuh aku eply jer . tapi mesej seterusnya tak boleh nak eply doh . kedit tak dok weh . dua orang tadi pun  aku eply guna request jah . penah buad tak ? hee ~

siap kemas rumah aku blogwalking . tak dek keja lain nak buad . HAHA :D . ngadap komputer sampai zohor , then tidoo . time tuh hujan lebat , duk atas katil tarik selimut , zZZzzZ ~~  , nikmat weh . sedar-2 je dah pukul 3.30 . wah dua jom kot aku tidoo . tak pe malam nih nak tido lewat pulak . study sebab esok exam .

tadi kesian dengan adik aku . dia balik kelas KAFA , then bersorak-2 gi tunjuk result kelas KAFA dia kat mak aku . tapi mak aku busy time tuh and buat tak tahu je dengan dia . dia naik atas rumah campak buku rekod dia masuk bilik DUMM !! tutup pintu menangis . kalu aku jadi dia sebakk weh . huu ~

bye.

p/s : aku rase macam nak kena denda dengan cikgu je tak datang sekolah hari nih . maafkan kami cikgu . HAHA:D.

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

bola punye pasal .



yey-2 ! esok cuti !  --> lebih kurang macam ni lahh ayat kitorang petang tadi . yakin terengganu menang bola malam ni weyh . semangat berkobar-2 nak sokong bola malam ni , walaupun aku tak suka tengok bola . aku tak pernah ada feeling time tengok bola , entahlahh , aku pun tak tahu kenapa . hikss .

malam tadi lepas maghrib kitorang kuar bandar . bandar ke pekan ? tah lahh . kami pegi Jerteh nak beli barang-2 dapur yang dah kering . sampai kat sana memang tak dek kereta pun atas jalan , kalau ade pun 2 3 bijik . 4 termasuk kereta ayah aku . hik hiks . semua duk kat pasar tengah tengok bola . wah-2 best je aku tengok . skrin besar , orang ramai .mula-2 aku lalu jek tepi tuh , intai-2 gitu jer skrin tuh , then tengok-2 kejap sebb macm nak boleh gol je terengganu ni . tunggu-2 tak dek . mak aku ajak masuk Econjaya (market yg tak super) dulu .

dalam Econjaya tuh , kelam kabut mak aku pilih barang , nak cepat balik tengok bola kat rumah . YA ALLAH mak aku , semangat jugak weh . huhu . Jerteh ramai orang malam ni , tapi jalan tak jem macam biasa . semua duk telenggok tengok bola . macam nak menang je nih . aku tunggu cuti ja weh , '______________' .

dalam kete tuh , aku rase macam duk terbang jek . mana tak nyaa , ayah aku drift keta sampai rumah .dah sampai aku sensorang duk akut barang .semua gi tengok tb , ayah aku pulak siap nak pegi tengok bola kat kedai sebelah . tb besor weh . aku angkut barang , naik rumah pap ! duk atas kusi then GOL !!!!! eh ? cane diaa gol tadi ? ayah aku berlari-2 naik atas rumah nak tengok cane dia boleh gol . actually tak pun , saje buad feeling . heh heh . time tuh dia baru je duk kat gate umah aku . tak sampai kedai lagii . naik balik sebab sepupu aku datang . :D

time tuh aku yakin yang sekolah akan cuti esok nya . gembira tak terkira . walaupun perut aku ber cerot-2 minta di isi . ngeh ngeh ngeh .actually aku dah agak terengganu tak boleh nak menang sebab aku tengok diorang terlalu yakin boleh menang dengan 1-0 tuh . then , tak lama je terus n.sembilan buleh 1 gol . seri lahh . baru lahh terengganu nak carik gol . tapi terlambat sudaa .

time tuh sepupu aku dah gelak tergolek , tak tahu lahh ape yang lucu .huh ! dia cakap macam ni lahh lebih kurang .
' hahahaha ! mun keno gi sekoloh doh esok farah , tak dok doh cuti mung , ganu aloh doh ganu aloh doh ! hahaha ' --> loghat kelantan ni weh , dia orang kelantan dan dah tak belajar . bahagia lahh dia boleh gelak tergolek macam tuh . buad frust aku jek .

habis je bola , bertimbun-2 sampai mesej phone aku . nok gi sekoloh dok esok ? semua ayat tulaa ja. aku tak tahu lahh , mak ayah aku suh aku gi , tapi aku tok se gi , nok tra pujuk duluh . mun ? --> aku pun reply kat diorang guna ayat tulaa jugak , haha . then diorang reply kat aku ayat samaa je semua  . aku tok se gi sekoloh esok , malah ekh . see ? macam dah berpakat lahh . serius aku frust . mak ayah aku senyap jek time aku cakap tak nak gi sekolah esok . nak mintak banyak-2 kali kan free je lempang kat pipi . senyap je lahh .

esok , aku tekad tak nak bangun tido  . nak tidoo je sampai tengahri macam berani sangat  , memang tak nak gi sekolah lahh weh . huhu , tak nak belaja sensorang dalam kelas . aku fikir esok tak sampai 10 orang dalm kelas tuh . semua kelas aku ade 33 orang . ramai ponteng kan ? aku agak je nih , mane lahh esok berduyun-2 datang sekolah . hee ~


bye .

p/s : ingat nak letak tajuk penjaga gol punya pasal sebab bola masuk free je dalam gol tadi . sungguh menyayat hati aku . huaaa ~ !



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

ending lagu cinta muka buku .




tadi , tengah-2 layan cinta muka buku dalam you tube , tetiba je kuar benda nih . ending lagu cinta muka buku  , tapi bukan najwa latif yang nyanyi , ' pak we ' dia kot . -.-'
-
-
sekarang tak nak story banyak , korang layan video kat bawah .





cane , best tak ? HAHA :D . aku tergelak sopan bila dengar lagu nih tadi . aduuii kecewa nya lagu cinta muka buku . tapi aku fikir sesuai kot lagu nih letak tajuk cinta buku lima . hehe :)


bye.

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

kek mana satu ye ?



aku suka makan kek . sedap sangat-2 , paling aku suka kek kat secret recipe . series ! tapi kalau kek macam ni aku tak suke lhaa . korang suka tak ? hee ~





opss ! bukan kek ni yer . aku pun suka kek macam atas ni. tapi unlike kek kat bawah ni !





ada selera ke nak cuba try test ?




ada jugak kek birthday macam ni . memang pelik .




sape nak makan benda macam ni ! aku tabik sape yang suke kek macam ni .



-
-



ni usus manusia kan ?



yang ni mata , tapi tak nampak pelik sangat .


erk , tangan baby ke tu ??


tengkorak pun berdarah jugak ek ? huu ~




kek perkahwinan ke ni ? ade ke buad patung macam tu . macam tak bahagia jerp .pelik sungguh aku . huu ~




erk , yang  ni macam mana nak makan yer ?




makan kek ni , then passed away !

- kreatif sungguh diorang nih , lepas ni boleh buad kek klon sendiri pulak . sama besar dengan manusia . hehe :) -


bye .

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

aku nak benda ni !



aku ni bukan rajin sangat nak menabung . tapi bila tengok benda ni rase bekenan pulak . tak cute pun tapi best je aku tengok main-2 dengan benda ni . HAHA:D . main-2 ke ? tah lhaa ~





dia boleh makan duit tuh . :)




aku sukaa hidung diaa . HAHA




aku nak kaler turquoise ade tak ? hehe :)




maybe macam ni lahh kegunaan diaa . hek hek . huduh kan benda ni . tapi dia ade lagu jugak . haha , aku curik youtube punyaa jek . tak dek yang sendiri .


nom nom nom nom nom nom nom ~ HAHA:D


 bye.

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~