ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: aku school holiday dengan k-pop dan novel ? huh -.-'


Pages

aku school holiday dengan k-pop dan novel ? huh -.-'



hye all friends , blogger . hari ni aku baru start selongkar balik blog yang dah macam sarang hantu nih . tak berupdate langsung . dah lame kan ?? hehe , actually mak aku tak bagi aku sentuh benda ni sebelum habis exam . tapi aku tetap jugak nak sentuh so , lame lahh aku cuti berblogging sebab result aku tak naik-2 . dah kene marah la nih '______' . lagipun komputer rumah aku nih rosak . sekejap je pun . sekarang dah boleh guna :D . .

K-POP ? serius aku pun tak percaya yang aku suka dengan benda tuh . dulu aku sendiri cuak tengok budak-2 yang suka dengan k-pop ni . tah pape lahh yg diorang suka sangat (walaupun memang artis-2 k-pop ni hensem / cun semuanya ) . tapi aku tak de lahh minat dengan diorang sampai obses-2 kot (tak sempat nak obses lagii )  . hiks , sekarang aku dah pandai tengok movie korea . jiwang habis !

so tak de lahh boring tak de keja duk kat rumah cuti-2 ni kan . time-2 boring aku tengok video k-pop dalam handphone aku . tak de lahh banyak sangat tapi asyik memori full je lepas masuk semua vidoe tuh . aku tak boleh nak dengar lagu tanpa video sebab aku tak faham maksud . tak syokk lahh kan . nanti bilaa aku terer bahasa korea boleh lahh aku nyanyi sendiri kan ? (bahasa arab pun tak lulus)  ahaks ~

hah ! yang ni mak aku marah sangat , NOVEL . HAHa :D . masyuuukk weh bila dah start baca nih . sampai mak aku panggil pun tak dengar (bukan pekak la weh)  . sebab tu lahh dia marah sangat bila aku bace novel . hehe :)


tengok ni , tak kira tempat asyik nak bace novel je kejanye . novel baru bukak tu weh (ANGLE IN THE DEVIL'S SUIT)  . HAHA :D . lima enam  jam aku tunggu mak aku habis kursus . nak join sekali malas sangat . so aku pergi round-2 terengganu ni kejap . habis round doh mak aku tak habis kursus lagi tu yg aku bukak novel nih . tak kire dah orang duk jeling-2 aku bace novel tuh . (aku fikir pak cik mak cik kat situ ingat aku bace buku BI kot , aku buad action lebih sikit :D )  .

lepas kursus mak , kitorang sempat pergi kat muzium . ni nak tunjuk gambar sikit (tak sempat nak ambik banyak-2 batery telefon aku habis )  



 posing kat bangunan tak siap nih HAHa :D


 aku dengan mak aku memang tinggi aku tapi aku rendahkan diri dalam gambar nih :)

aku ingat ade peluru dalam tuh , sebab tuh aku mengendap cenggitu . -.-'

erk , tadi ade kawan aku text mintak aku buat reunion sekolah rendah . actually bukan dia sorang . sebelum ni pun dah ramai yang mintak aku handle reunion tuh . tapi aku malas lagii lahh . sorry korang ek , mintak orang lain la pulak yang handle kan . aku pegi je . tunggu aku buad reunion tu berjanggut dulu lahh . hehe :)

p/s : aku tak obses dengan k-pop lagii tau tapi memang aku obses dengan novel . hihikS ~



bye .


tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)