ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: pak cik , WTF ?!


Pages

pak cik , WTF ?!





klik kalau nak lagii besarr  :)


aku tak faham ape yang pak cik nih nak sampai kan . mungkin diaa nak bangga dengan bahasa Kelantan , mungkin jugak dia nak cakap keistimewaan bahasa Terengganu . tapi ape yang aku faham , dia macam nak hina bahasa Terengganu jerp . kenapa nak BERAMBUS pulak ?? aku buleh cakap dua-2 bahasa Terengganu dan Kelantan . tak de masalah pun .



p/s : aku rakyat Terengganu , tapi mak ayah aku asal Kelantan .



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)