ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: kenapa dia jadi macam ni ?!


Pages

kenapa dia jadi macam ni ?!



salam jumaat semua , aku nak tanye ni , kenapa dashboard aku jadi macam ni ?? aku dah klik manange banyak kali . tak tahu nak tekan mane lagii . pelik nihh ?? mane semua blog aku follow .. huhu ~



dulu penah jadi macam nih , tapi bila aku klik manage dia oke balik . tapi yang ni macam dah tak nak oke jek . aduii , nak buad macam mane ? tolong saya . -.-'

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)