ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: June 2012


Pages

SPM VICTIMS : jadual exam SPM 2012



Assalamualaikum , HYE !


aku dapat tahu pasal jadual exam SPM ni dengan cikgu yg mengajar aku  di KEM . bila sampai je kat rumah terus aku search google cari jadual nii . jumpe pun , kalau korang nak jugak , tekan sini dan sini dulu .


lepas tuhh korang klik sini pulak untuk ke laman sesawang LEMBAGA PEPERIKSAAN MALAYSIA .

bila dah klik , TUPP! keluar macam ni . ye tak ??




then , kat sebelah kanan sekali ade TAKWIM PEPERIKSAAN dalam kotak grey . *macam yg aku petakkan pada gambar di atas . klik je kat situ .




dia keluar macam kat atas tuhh kan ? 

then korang klik jer JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN SPM macam dalam kotak merah kat atas tuhh dan klik dekat muat turun . TUPP ! terpampanglahh jadual exam SPM di skrin komputer korang . 

lepas tuh klik SAVE untuk download oke . siap :)





p/s : sharing is caring you know :) bye .




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~