ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: aku yang annoying -.-'


Pages

aku yang annoying -.-'





nak tanye korang , hari ni hari BORING sedunia ke ? sebabnye aku rase tahap boring aku dah melebihi tahap tunggu orang sembelit dalam toilet dah . err , nihh pengalaman aku yg paling boring sebab budak tuh keluar dari toilet lepas sejam aku tunggu . haih-.-'  memang terlalu buntu dan tak tahu nak buat ape . dan semua yang aku buat hari nihh macam tak kena jer .

- online facebook dan post status banyak-2 semuanya status annoying betul tak ? 

- like semua status yang dah dibace . walaupun status tu macam bangang je .

- baru nak lelap , tetiba jer kene sound dengan ayah . " kak long...tak kan dah mengantuk. baru je bangun pukul 12 tadi kan ?  " merdu sungguh suara ayahku saat itu .

- buka kertas soalan addmath lepas tu tutup balik . tetiba rase pening kepala =='


- telefon operator lepas tu minta nombor PUK . tak tahu pun nak buat ape .

- blogwalking blog-blog yang aku follow .

- makan lepas tu taip mesej . nak hantar kat kawan-2 . FAILED . ehh , lupa tadi dah lima kali failed sebab kredit dah tak de . huhu ~

- pegi dapur goreng daging burger , sampai 5 keping . then semua bagi kat adik-2 aku . bukan aku nak makan pun , saje goreng , diorang pun tak mintak . hehe :)

- sangat teruja bila dapat mesej . tapi tension balik sebab CELCOM je yang text . rindu aku lewtew ~

- baring atas katil , tarik selimut , peluk bear . lepas tuh pandang syiling sambil layan lagu . haha , aku pun tak tahu kenapa aku buat macam ni .

- mandi sampai sejam mungkin lebih . lupa lahh aku buat ape dalam tu . haha :D

- tengok cerita bini-2 ku gengster dan ulang sebanyak dua kali . mesti korang pernah buad yang ni kan ?

- sekarang tengah taip entry yang sangat annoying untuk korang semua . minta tolong korang klik kat sini . diharap sudi lahh kalian semua . hik hik >.<

err , korang mesti ade pengalaman macam aku ni kan ? tipu kalau tak de . hehe :)



bye .




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

4 budak comel merepek:

ibuemak said...

Haha. bapak bosan gila lahh. haha
celcom memang kekasih sejati. tak diminta mcg, mesti akan punya, haha

farah izzati said...

tulah pasal . terlalu bosan sampai buat macam nih . hehe , celcom selalu ingat saye . kan kan ?

ZWAN SABRI said...

Tapi mmg betoi pon.. zwan kalau bosan, semua status kt fb zwan like.. HAHA

cikpinky said...

hai dik..duk alor keladi besut ke? heee

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)