ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: akhirnya doodle pertama aku . huhh ~


Pages

akhirnya doodle pertama aku . huhh ~





hye semua blogger dan followers . eheh , baru nak update ker ? dah berapa bulan aku tak update ye , lupe . hehe :)  . nak kate tak sempat tak jugak , nak kate busy study pun tak jugak . actually aku tak de mood nak update blog . modal tuh ade sangat tapi entahhlah aku pun . buka je blog semua dah bersarang . alahai -.-'

disebabkan aku kene tinggal kat rumah sorang-2 malam bute macam nih ,dengan penuh keboringan (eh ade ke istilah ni ? ) aku pun buad sekor doodle . aku cari tutorial kat YOUTUBE jer . sekarang dah jadi sekor doodle walaupun tak cantik . doodle pertama yang aku buat sepanjang hayat . biasalahh kan . bukan selalu buad , memang huduhh tak macam korang punyer . huhu ~

TARAAA !! ~~




erk , nak gelak buleh tapi pastikan tiada sebarang bunyi . uhuk , buruk ? tak pe , aku nak try buad doodle banyak-2 lagi sampai jadi betul-2 cantik macam korang punyer .(bapak rendah diri nih ) huhu ~


aku buad gune PAINT , GIMP dan PHOTOSCAPE jer . PHOTOSHOP tak reti nak download lahh(bapak jakun) . hehe :) oke update sebab nak tunjuk doodle buruk ni jer . 


bye .





tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

2 budak comel merepek:

myra azraff said...

huyyoo..first2 buat dah cunss...comel ohoyy^^

Lynn Damya said...

hai new friend, congratez for ur very first doodle :) ok lah tu, comel, klw practice lg, mesti bleh jd cntik..awk minat barangan handmade?
Meh tgk kt sini, harga serendah RM2 je
http://lynndamya.blogspot.com/2012/01/handmade-photo-frame-hanya-dari-rm-2.html
order klw berminat, hehe

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)