ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: ending lagu cinta muka buku .


Pages

ending lagu cinta muka buku .




tadi , tengah-2 layan cinta muka buku dalam you tube , tetiba je kuar benda nih . ending lagu cinta muka buku  , tapi bukan najwa latif yang nyanyi , ' pak we ' dia kot . -.-'
-
-
sekarang tak nak story banyak , korang layan video kat bawah .





cane , best tak ? HAHA :D . aku tergelak sopan bila dengar lagu nih tadi . aduuii kecewa nya lagu cinta muka buku . tapi aku fikir sesuai kot lagu nih letak tajuk cinta buku lima . hehe :)


bye.

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)