ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: aku dan kau memang kawan ke ?


Pages

aku dan kau memang kawan ke ?



aku sedih . huhu , asal pulak kan tetiba je sedih nih ? ye lahh sape tak sedih bilaa kawan buad cenggini . aku sayang kau kawan , aku anggap kau bestie aku tapi kau , aku tak tahu lahh .-.-'bagii aku kawan nih memang penting sangat . aku tak boleh hidup tanpa kawan . korang boleh ? tak sangka korang boleh -.-' .

 try tengok , bilaa gaduh dengan pak we mesti nak gi ngadu dengan kawan kan ? takkan lahh nak gi ngadu dengan mak ayah pulak , free je  lempang sedas dua lagii . bilaa gaduh dengan kawan pulak mesti nak gi ngadu dengan pakwe kan ? tapi puas hati ke ngadu dengan pak we , korang mesti ngadu jugak dengan kawan-2 korang yang lain walaupun sorang kawan jerp . kan kan kan ?? so ,boleh hidup tanpa kawan ?

aku ade sorang kawan , oke , aku memang anggap diaa bestie aku tapi diaa aku tak tahu lah . dia ni girl boy .tapi aku sangat terasa dengan dia . time susah dia carik aku . nak mintak tolong ape-2 cari aku jugak . memang lahh sebagai kawan harus tolong menolong kan ? then lepas tolong boleh je buad tak tahu dengan aku . aku ni bukan nye nak suh dia layan aku macam dia layan awek dia segala bagai tuh . at least tanya kabar aku seminit dua pun jadi lahh . ni tak de pun .

aku tak de lahh nak korek balik semua jasa jahat aku tolong dia tapi if korang terasa tak kawan korang buad cenggini ? sori lah kawan . aku harap kau faham kenapa aku tak nak tolong kau hari tuh then cakap cenggitu pulak kat kau . soryy kalau terasa yerp . tapi boleh je kau tipu aku kan ? cakap selama ni kau tak gune henset sebab ayah kau amik . tapi setiap petang and malam kau mesej dengan budak kelas kitaa tu kan ? oke , tipu banyak lagii .

aku bukan mengajuk macam kau cakap , aku bukan nye cemburu macam kau fikir , tapi aku terasa . kau tahu kan nak beza semua tuh ? lepas nih aku tak tolong kau lagii . tak sanggup aku . kau boleh cari kawan lain yang senang tolong kau macam aku tolong kau okep . ramai lagii yang boleh toloong kau . 

kau memang pandai amik hati , main ayat segala bagai , tapi aku kenal kau lahh . walaupun tak 100% . aku tahu habit kau yang orang lain tak tahuu . maybe dengan aku oke je kau puji-2 aku , kau layan perangai gila-2 aku yang macam setan nih . tapi maybe dengan orang lain kau mengata aku . tak fitnah tapi aku agak jer. sebab kau pernah buad cenggitu kan ? walaupun bukan buad kat aku . aku tahu .
 
sekarang aku dah tawar hati lahh nak eply mesej kau . nombor kau dalam contact aku pun aku dah padam walaupun aku ingat dalam otak . aku masih anggap kau kawan tapi bukan bestie lagii . terasa gilaa . kau tahu aku cane kan ? so , tolong lahh faham aku jugak . pe pun tenk lahh sebab pernah jadi 'bestie' aku . :)
 
 
 
p/s : sekali kita kawan , selamanya tetap kawan . walaupun kau anggap aku lawan :)
 
bye .


 

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)