ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: bila aku berwajah baru .


Pages

bila aku berwajah baru .




aik ? ape kes pulak berwajah baru ? HAHA :D

berubah bukan sebab chicken pox ye sayang-2 semua . tapi nih semua sebab aku dah pakai spek . eh pakai ke ? tak jugak . hehe . dalam kelas je aku pakai sebab kalau tak pakai memang tak tahu ape yang cikgu tulis kat blackboard . walaupun aku duduk tempat paling depan .

actually aku nak buad spek mase tingkatan 3 lagi . tapi sebab aku fikir pakai spek tuh akan merosakkan lagii mata aku , so tak buad lahh . then , aku try-2 lahh pakai contact lens duluu . genap setahun pakai lens * lebih kot aku dah tak tahan sebab mata aku bertambah rosak . power pun bertambah-2 . hari tuh dengan sangat-2 terpaksa aku buad spek .

pakai spek pun kira berwajah baru lahh kan ? hek hek . so sekarang gambar aku macam kat bawah . tapi tak sempat lagi aku nak berposing pakai spek dengan jilbab sekolah . lagii matang kalau korang nak tahuu . macam budak-2 pandai pulak * macam jer -.-'


klik untuk tumbesaran .
tak nak story panjang pun , habis di sini jer . hehe :)

bye .

p/s : aku malu sangat-2 time pakai spek dalam kelas . tah lahh . aku pun tak tahu kenapa . mungkin sebab aku rase lain sikit . tak biasa lagii lahh .



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

2 budak comel merepek:

the kiro / 飯野 小春 / 노 (能) 현 찬 said...

ta pe lah pakai spek uh comel kan..
nmpk nerd skit....

farah :) said...

ehm betol . nampak nerd sangat . bukan sikit pun :)

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)