ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: aku lah budak yang kuat makan . hehe :)


Pages

aku lah budak yang kuat makan . hehe :)




Assalamualaikum , HYE .





wah , jenuh nak habiskan sebiji beger nihh . cukup untuk sehari hidup . har har :D


korang percaya tak aku makan banyak ? hehe . aku akan makan banyak bila STRESS . korang pun mesti ade yg cenggitu kan , terutama perempuan . bila MARAH pun aku makan banyak . same jugak bila aku OVER HAPPY.kalau normal memang aku makan secara normal jerk . hehe :)



aku akan makan banyak lepas aku tengok pic makanan yg sedap-2 dan lawo-2 . macam kat atas tuh . terus buke selera , tak kurang nasi 3 pinggan . hahaha :D

tapi aku akan makan SIKIT bila SEDIH , tak de selera kot . ade orang bila sedih makan lagi banyak . time tuh bagi lah ape pun kat aku , walaupun makanan kegemaran aku , tak kan buleh telan punye . walaupun perut nih kosong  , sakit dan kebulur aku tetap tak dapat telan . hik hik ~

yang best nye , aku tak kan gemuk wlaupun makan banyak sangat-2 . tapi berat badan aku bertambah kot . makin banyak makan makin berat lah kan , nasib baik tak makin gemuk jer . hehe .

korang pulak cane ? jom share dengan aku , lain orang lain selera makan nye . hehe :) JOM SHARE JOM SHARE ! ;)




bye .


tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

4 budak comel merepek:

Mr. Doctor said...

Biasanya perempuan akan menghilangkan kesedihan/stress dengan makan dengan kuantiti yg lebih bnyk.. Lelaki pulak selalunya tidur ja nk hilangkan tension2 ni... hehe

farah izzati said...

uh patut lahh , tapi laki memang kuat tido kan ? hehe :)

**tapi tak semua kot . ngee ~

NaJwA MaJiD said...

I'm glad that u are enjoy reading my entry . Thanks . Follow awak . [:

Ardini Izzati said...

Makan itu penting. Makan itu best! Bestnya kalau dapat makan! :D

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)