ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: kau, aku, dia.


Pages

kau, aku, dia.





kau cakap kau sayang aku,
tapi kau selalu keluar dengan dia.

kau cakap kau rindu rindu aku.
tapi kau selalu call dia.

kau cakap kita satu.
tapi dlm instagram kau, gambar kau dgn dia.

kau cakap aku kau yg punya.
tapi dia tu macam mana pulak ye ?

. . . . .  . . . . . .  . . . . . . . . . .  . . . . .  . . . . .  . .

aku tahu kau tipu.
tapi aku tetap jugak nak percaya.

aku tahu kau dia punya,
tapi entahla.
aku pun tak tau kenapa.








tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)