ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: alamak ! dah tak de mase lhaa ~


Pages

alamak ! dah tak de mase lhaa ~




hyep frenz . rindu gilaa dengan blog huduh nih . walaupun mase dah tak de aku tetap menggatal nak menaip . bbhahaha ! minggu depan last tarikh hantar kerja kursus prinsip akaun . amik kau ! minggu depan seminggu lagii kene MC sebab bela chicken pox yang memang sangat menyusahkan nih . so ? aku fikir dah tak terhantar lah kerja kursus aku . -.-'

semua classmate aku yang dah siapkan kerja kursus nih pun kene buad balik sebab salah banyak sangat-2 . habis aku nih cane ??! kalau aku hantar gini jer of course lah tak dapat markah kan ? baik tak payah hantar terus . kua kua kua . diorang tak pe lah sempat cikgu nak cek-2 ape yang salah . aduhaii chicken pox , apesal lah kau melekat dengan aku  time gawat cenggini . aku jugak yang susah !




lebih kurang camtu lahh aku pening-2 buad kerja hari nih . nasib baik adik aku dah buad nasik goreng tadi . aku bantai jer . tak de pantang-2 dah . aku pantang pun tak de nak sembuh pun chicken pox nih . mencabar keimanan betollah kau nih .

nasib baik aku ade pendamping tak lah sunyi sangat time buad benda nih . aku memang tak boleh buad kerja kalau tak pasang benda nih . hehe . bukan damping malam lahh tapi benda nih . jango.com . dia nih lahh buah hati aku time aku duk buad homework . best ! tapi kat rumah jer lah , kalau kat asrama tak de lah aku pasang benda nih . cari nahas ke .? HAHAs.

tapi nak dengar-2 laguu dalam tuh kene sign up duluu . then taip kat stesen genre pe yang korang suke . best layan laguu diaa . tak rugii . terbaek ~ *ade korang kisah ?

oke , jom tolong aku buat kerja kursus nih lagii . hehe ~

bye .



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

2 budak comel merepek:

nick dot anis said...

kena belajar bahagikan masa:-)

farah :) said...

memang . dari dulu sampai sekarang suke sangat buad kerja last minute . huhuks ~

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)