ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: contest blog paling kemas dan bertema .


Pages

contest blog paling kemas dan bertema .




hyep semua ! ha tuh ape jeling-2 . mate tuh elok siket ~
haha...aku join contest lagii ....kua kua kua . tadi baru jer post satu contest , sekarang contest baru pulak . weyh ! tak sampai sejam pun lagii *ade aku kesah ?
sekarang nak join contest blog paling kemas dan bertema pulak . kemas ke ? tak tahu lah , tapi mungkin bertema :))
 

banner :)

Syarat-syarat contest 
+ Follow blog ieyla and azimah (tak wajib)
+ Warganegara Malaysia
+ Blog anda mestilah kemas dan mengikut tema warna 
+ Contest tamat pada 10/10/2011 (sebarang pertukaran akan diberitahu)
+ Buat satu entry pasal contest ini dan tampal sekali banner di atas
+ Hantar link entry di blog nabilah
+ Kami memerlukan sekurang-kurangnya 12 orang kalau tidak,contest serta merta terbatal

 
Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang-pemenang
First Place : Topup RM 10 (boleh pilih celcom or maxis)
Second Place : Topup RM 5 (boleh pilih celcom or maxis)
Third Place : Header

 
* Jika peserta terlalu ramai kami akan membuat penambahan hadiah*

aku copy paste terus ayat dia . sebab tu jadi cenggitu . wekks ~ oke , semua settle !
 
 
 
bye .
 
 

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)