ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: 10 tips mencari calon suami versi farah :)


Pages

10 tips mencari calon suami versi farah :)





tips nih aku bantai jer . ikut logik untuk kebahagiaan di dunia tidak di akhirat . hek hek . aku tabik kalau korang*girls boleh ikut aku punye tips nih .

  1.  cari yang kayaa punye . kalau makan pun nak suh kau belanja baik tak payah . wekk :P
  2.  tengok kete dia besar mane . kalau setakat kancil tak yah lahh . HAHAs . tapi kalau dia pakai kereta kebal tuh , korang pikir dua kali lah ye :D .
  3. hari-2 boleh bawak kau gi shoping , dah tu dia yang bayar semua . fuh !
  4. lagii selamat kalau kau cari yang dah ade pangkat , macam datuk , tan sri ke . tapi jangan pulak salah ambik datuk yang ramai cucu . pehh ~
  5. sekarang orang dah tak tengok mukaa , harta itu lebih penting :D
  6. korang cari lah yang dah tua bangka . yang cepat-2 sikit nak mati , bilaa mati senang dia bagii semua harta kat korang . HAHAs .
  7. korang jangan lah gi cari kat rumah orang tua pulak , mentang-2 nak yang dah tua bangka .
  8. cari lah suami orang baru bahagia sikit . ye lahh , banyak pengalaman lahh katekan . huk huk .
  9. carik laki yang romantik sikit , mane tahu boleh bawak korang melancong kat london , paris , perancis . hua hua hua .
  10. last sekali , korang buat laki tuh calon suami jer , bilaa dah naik boring tinggal je lah , cari calon suami lain pulak *tu pun kalau korang masih laku . hik hiks .

so cane ? oke dak tips aku . jum ikut ramai-2 bah ! hek hek .

bye .




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)