ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: pengumuman penting !


Pages

pengumuman penting !




hello semua ! tak sempat lagii nak update blog buruk nih . sangat busy sekarang nih sebab nak kene tolong mak aku jage kedai lagii. korang semua sihad tak ? kalau yang sihad tuh bagus lah . yang tak sihad tuh bawak jumpa doktor lah..raye dah dekat nih . nanti tak syyiiookk pulak korang raye sakit-2 kan ?

oke , memang aku tahu nasihatkan orang jer . actually aku sendiri demam sekarang . selsema dan semua ada ! HAHA :D . tapi masih tak terbuka hati nak pergi klinik sebab tak teruk pon . huu ~

ingat nak update entry nih semalam . tapi aku pergi jerteh pulak , balik terus tido . leteh sangad . malam nih mak aku cakap nak pergi pulakk . entah larh . aku teman jerk oke jugak ken sebab aku memang suke jalan-2 nih . wwuuuwuuwuu ~

dah lame aku tak ber'facebook'ing . sejak ade blog sendiri aku lebih suke ber 'blog' ing pulak. lantak lah . lagi pun aku memang dah sangad boring dengan facebook . sebab tuh laa aku cipta blog sendiri .

tapi aku sendiri tak tahu jampi ape yang ade dalam facebook tuh . walaupun boring tetap rase nak bukak. korang mesti pernah rase macam tuh kan ? huhu .

eyh farah , tadi cakap ade pengumuman . pengumuman pengumuman ! hehe . korang tengok lah blog aku dah jadi turquoise . shantek tak ? sila muntah dengan sopan untuk blog ini . hee ~

lame sangad aku cari background kaler nih yang berkenan di hati . sekarang baru jumpe . aku dah tukar header skali . dah tak de bitter sweet . aku buad belog farah . hee ~

i think better use own name kan ? eyh betol ke ayat aku ? sebab tuh lah link untuk blog ini jugak telah ditukar dari http://bitter-sweet-bitter-sweet.blogspot.com/  kepada http://belog-farah.blogspot.com/  . lebih pendek dan ade name aku . nih link dah lah panjang tak de kaitan dengan name sendiri pulak kan ? menyampah !

blog ini diedit seratus peratus oleh aku sendiri. sebab tuh lah tetap tak cantek macam korang punyer . huu ~

nanti korang promote lah blog aku nih kat semua oke . bukan publicity lah sayang , tapi saje jer . HAHA .

tapi ken , dah tak de elmo dalam blog aku . tinggal jam tuh jer satu lagi yang elmo . aku sangad sayang nak buang walaupun aku nampak sangat menyemakkan kat situ . aku suke sangad kartun tuh sebab dia comel . warna merah . cute cute cute . nanti kalau korang nak bagi aku hadiah , bagi  lah patung elmo kat aku epp  :)

oke lah dulu , aku bukan nak cakap banyak pon . just nak buad pengumuman pasal link blog aku yang dah ditukar tuh . huu ~

nanti aku update lagi oke . selamat hari raye . hari nih hari buad tapai kan ? selamat buad tapai mak cik . hee~

bye .



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

1 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)