ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: " about me " contest by aisyah


Pages

" about me " contest by aisyah


assalamualaikum , hye !

oke , ini entry contest " about me " . baru nak update entry ni . minggu lepas kan aku ade bagi tau kat korang yang aku nak join contest nih . ingat tak ? ok , korang memang tak amik aty aku langsong ! =_= '
 
    ni baru banner contest :)


kalau korang rase nak join jugak bile bace entry yang sangat gilaa aku nih , korang usha lah blog nih dulu oke .

nih festime aku join contest , contest nih nampak senang nak buat tapi memang sangat susah nak menang . jadi aku tak boleh nak berharap sangat . :(



by edited :)
  • name aku farah izzati . korang boleh panggil aku farah jer . cantek kan name aku ? dulu ayah aku nak bagi name fatimah jer kat aku , tapi mak tak bagi . nati automatik orang panggil aku timoh kan ? yer lah orang kampung tak kretif pon . tapi sekarang fatimah tu orang panggil fetty kan ? tak kisah lah , asal name aku tak jadi ferry pulak :)

            
  • i'm still a student oke .baru umo 16 tahun . tapi ramai jugak yang ingat aku nih dah umo 18 ke atas bilaa tengok pic-2 aku kat facebook tuh . korang nampak muka aku nih terlebih tua ke ? tak mahu ~

  • aku nih memang sorang yang tak de keyakinan diri langsung , tapi aku tak suka ikut orang lain dalam buat keputusan hidup aku . memang aku tak suke bila family aku nak atur hidup aku . kalau nasihat jer insyaALLAH aku fikir balik ape yang diorang cakap.

  • time kecik-2 dulu ade jer yang nak gelakkan aku bilaa tengok aku . oke , memang sangat tak matured time tuh . aku nih perangai dah la macam laki , pakai baju tak matching langsung ! korang boleh bayang tak , *seluar trek kaler biru tua + t-shirt sukan sekolah kaler biru + tudung bawal kaler merah = badut* . aku fikir badut tengok aku pon gelak jer . HAHA :D .

  • sekarang dah matured oke , nanti mesti kalau korang nampak budak pakai bju tak matching kat tepi jalan teringat kat aku kan ? hehe . aik ? dah rindu ker ~

  • aku nih sporting jer . *perasan . sangat baik dalam kelas , dan sangat tak baik kat asrama . sesungguhnya aku memang tak suka dengan pentadbiran asrama yang tidak adil ! oke , aku memang sorang yang anti-biro sejak form1 lagi . tapi , semua tuh tak menjejaskan prestasi aku pun .

gambar ini diambil curi-2 :)

  • aku sayang mak ayah aku . ayah aku tegas weyh , tapi tak garang pon . biasalah tuh kan ? tapi sangat teruk sebab dia tak sporting macam anak die nih . susah nak di bawa berbincang !


ini juga di curi-2 :)

  • tapi nasib baik mak aku sporting jer . die lah yang beranakkan aku . ibu ,engkaulah ratu hati ku ~~

  • time tuh aku baru jer celik mate , tersedar setelah aku dengar mak aku bertempik kuat gilaa . kesian mak . mak buat ape yer ? aku tak nampak . so , aku berusaha keluar dari perut mak aku tuh nak tengok kenape dengan dia . sabar mak , nanti saya tolong mak yer . tunggu kejap jer lagi saye keluar . bilaa aku keluar aku tengok semua orang pakai topeng , aku sangat takut dan menangis kuat-2.mereka bawak aku gi jupe sorang laki , then laki tuh iqamatkan aku .

  • Alahuakbar Alahuakabar ! sungguh merdu dan aku berhenti menangis . rupenye dia ayah aku bila dia peluk dan cium aku . anok ayoh ~ HAHA :D

  • tahun lepas aku PMR . keputusan aku sangat oke dari biasa , 7A 1B 1C tak target dapat banyak tuh pon . tahun depan aku SPM pulak . nak lagi tinggi dari tuh . tak kire ! nak jugak !! huu ~


  • aku nih memang tak kretif pon , aku suka tengok pic-2 orang lain yang edit guna photoshop , photoscape dan sebagainya tuh . aku pon download jugak benda-2 tuh . tapi tak reti nak buat cantek-2 macam diorang . dengki !


  • ppssstt ! sangat gembira bilaa ade yang cakap aku nih klon dengan heliza helmi . suke gilaa ! ye lah , artist tuh comel + baek . aku pun comel + baik jugak lah kan ? HAHA :D *sila muntah dengan sopan untuk amik hati aku .


  •  aku sayang dengan kawan aku . sape tak sayang kawan wei ~ diorang nih kawan baik aku dunia akhirat . sayang kamu semua . mmuuaahh ! * satu kiss untuk semua . hehe :)

  • i'm not single lagii . so sori kepada yang nyelit-2 nak masuk . pintu hati telah di kunci dan kunci nye telah di letak kan dalam bekas konkrit yang sangat tebal di tanam di tengah   laut . macam sinar gamma pulak kan ? HAHA :D .

  • okey aku stop sini dulu . kalu panjang-2 sangat nanti letih kak aisyah nak bece . ye tak ? hee ~

bye .





tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

5 budak comel merepek:

aisya said...

weee~ nice dear ! gud luck sis ucapkan :))

farah said...

okey ! thanks kak aisya . hee ~

Farahin Ahmad said...

hhahhaha...best3...eh ni lah ferry yang sebena nyer tau..kuikuikui

farah said...

hah ? memang ade ke yang di panggil ferry ? hee ~

aisya said...

ok. accepted ! huhu

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)