ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: bila cantik nak jadi hodoh .


Pages

bila cantik nak jadi hodoh .

assalamualaikum , hye !

hari nih aku update lagi .. rajin kan ? HAHA's . aku masih dalam mood berbloging lah .
nati dah kene pergi asrama . tak larat aku nak simpan idea-2 untuk entry baru . baek tulis je terus .tak de yang salah kan ?

susah tau bile dah jadi pelajar asrama nih . banyak perkara yang terpaksa dikorbankan . nasib baik asrama dengan rumah aku tak lah terlalu jauh . kalau nak balik tiap hari pon boleh . tapi tak de yang nak tolong hantarkan pulak . =_='

aku bahagia dapat tinggal kat asrama tuh . nasib baik aku tak tinggalkan wataniah . ingat nak pegi SESTER jugak . nak ikut mira .tu pon kalau dapat.

aku pon tak baget nak dapat result banyak jugak . so ? aku tak mitak mane-2 sekolah lah . tengok-2 dapat 7A . meletup jugak mak aku . asyik suh aku gi wat rayuan jer . aku sayang lagi lah dengan sekolah wataniah tuh .sayang jugak dengan orang kat situ . HAHA's :D

sebenarnye entry aku nih pasal bende laen . hari tuh aku ade terbace surat khabar kat dewan makan . ade jugak orang nak jadi hodoh yer ? yang pasti bukan islam . insyaALLAH .

mesti korang ade bace jugak kan ? kalu tak bace lagi , bace lah entry neh sampai habis ok ! :)



OMG ! manusia kah ini ?

yang gambar kecik tuh muke die yang asal . comey jugak kan ? tak tahu lah kene sampuk dengan hape . terbukak aty die nak buat 'plastis surgery' sampai macam tuh sekali .

 kalau die tukar muke die jadi makin comel logik gak kan ? neh ? macam setan jer ! ade lagi lah , bukan yang nih jer .


yang nih pulak nampak macam muka kucing kan ? aku tak tau lah die neh laki ke pompuan .tak dapat nak dibezakan melainkan tengok alat kelamin die . huh ! btw , aku suke sangat dengan benda tajam yang bercerucuk kat bawah hidung die tuh . ganas !



mungkin laki neh sedikit sopan dengan 'plastic surgery' die yang tak seberape tuh . maybe dia masih sayangkan wajah dia yang hensem tuh kan ?



aku rase lah , orang yang buat macam neh die rase hebat . tak pon memang die rase yang die tuh hodoh . baek die hodoh kan lagi muke die supaye orang laen tak nampak die tuh hodoh sebab muke die yang hodoh tuh tersembunyi di sebalik 'plastic surgery ' yang sangat hodoh tuh .

ok , stop . aku harap lah tak de orang islam & melayu buat macam tuh . bersyukur lah dengan ape yang ALLah bagi . tak payah nak melebih .

bye .

p/s : ngeri jugak aku tengok muke macam tuh . agak-2 sakit ke tak ekh ? huu ~

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)