ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: segmen lari pecut dari blog ke blog : Aisyah humaira'


Pages

segmen lari pecut dari blog ke blog : Aisyah humaira'

                                               



nak join just klik banner . 

Tamat :
24/4/2013 Jam 10 malam



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

21 budak comel merepek:

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

Yana datang ziarah . dari segmen yang sama ^^ http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Nadhirah said...

blogwalking sini.. :)

http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Nur Aljawahir Kamashah said...

Alja Blogwalking Here ! :)

http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Nur Aina Syafiqah said...

Dari segmen yg sama, blogwalking here :D

http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Aimi Rahim said...

Blogwalking sini ! Cantik blog . :D Datang dari segmen yang sama . Follow : http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

e d r i n a . 피나 said...

blogwalking sini :) nice blog ^^ selamat bersegmen

from the same segmen ::
http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Dianaa said...

dari segmen yang sama :)
http://www.fatindiana.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

mawar berduri said...

dari segmen yang sama :)done follow #224
http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

MaiSarah Mustafa said...

salam perkenalan..blogwalking here! dr segmen sama..btw,done follow kamu..selamat berblogging ^__^

http://wan-sarah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Nor Quraishia Ismail said...

dari segmen sama :)

http://quraistory.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Nasuha said...

Saya datang singgah dari segmen yang sama. Happy Blogging. =)
http://nasuhanass.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

D'Lafee said...

Dari segment yg sama.. Follow blik ye.. Happy blogging..

http://delafeesencyclopedia.blogspot.com/2013/04/log-in-dlafee-aisyah-humaira.html

Afiqah Alias said...

Persahabatan adalah anugerah Allah yang terindah jika ianya berlandaskan atas dasar yang benar.moga hubungan yang terjalin sekarang akan terus berkekalan hingga ke akhirnya.salam ukhwah fillah.

http://afiqah-alias.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

yana said...

Sy singgah cne juga dr segmen yg sama....
http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,blogwalking here :) http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Haruno Hana 하나 said...

singgah dan follow dari segmen yg sama :)
mind to follow me too?
:)

http://www.hanasays.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Wanie Zunidan said...

Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

Norelina Zalia said...

done follow
dr segmen yg same...

http://zaliakitty.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira-klik.html

aisyah humaira' said...

bw here ! all the best !!
jemput singgah ke blog niera utk tahu pemenang pada hari ini, pemenang diumumkan pada bila2 masa sahaja ! harap maklum !


join ni jugak. hadiah gempak giler !
http://www.aisyahhumaira.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

Hamir Rahman said...

blogwalking disini.
jemput join segment ringkas amer ni
warming up dulu sebelum buat next GA and segment.

http://www.amercorner.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-mei-amercorner.html?m=1

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)