ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: adik adik kite


Pages

adik adik kite


assalamualaikum.



hari ni tetiba rasa nak story pasal adik adik kesayangan aku yang annoying sangat ni. 


Lisa - dia ni nombor dua. kira yang paling dekat umur dengan aku. dengan dia la nak story ka apa ka. tapi tak semua kot sebab aku segan ah. lagipun aku ni duk rumah jarang sangat. so kalau contact dengan dia pun dekat Whatsapp je lah.

dan ya, dia lagi pandai masak dari aku. maybe sebab dia tak duk asrama kot. hmmmm hahahaha

fifi - kami panggil dia pipi ja. dia ni pelik sangat. bukan sikit.  dia sangat tak suka bergaul dengan orang. seriously, masa raya dia duk dalam bilik je weh. tak keluar bilik pun sebab orang ramai.

musim kenduri ni kami ajak dia p makan kenduri dekat rumah sedara pun tak nak. siap menangis lagi. tapi dia normal lagi bukan psyco tau. dia memang jenis pemalu. --- dunia ni terlalu besar untuk dia. mak aku nak beli handphone pun dia tak nak. 

believe me. aku memang ada adik macam ni.

putera -  yang ni lelaki dan dia selalu boring gila duk rumah. bila aku ada kat rumah je dia tak boring. aku pun tak tau kenapa hahaha. kalau aku takde dia takkan lekat kat rumah tu. asyik nak berjalan je. dekat maghrib baru balik pegi mandi sungai la main basikal la ape la. 

mustaqim - hmmm yg ni kecik lagi. tapi dia ni tak degil macam adik adik aku yg lain. seriously aku ni tak suka budak sebab degil jee. menyampah jugak. nasib baik budak kecik ni baik, dengar je nasihat orang. kekadang tu melawan la jugak, biasala takkan selamanya baik kekadang setan jugak dia.


adik adik aku ni, macam mana pun perangai diorang, they always support apa yg aku buat. 

aku ni jenis yg tak pandai masak. so bila balik rumah aku belajar la masak macam macam. bila makanan tu tak sedap dan memang tak jadi pun depa sanggup jugak makan apa aku buat. walaupun tak habis hahaha

haritu aku buat donut keras gile kot, diorang still cakap sedap dan ''tak keras sangat pun'' -- u know what. donut tu habis diorang makan. terharu wehhh. 

tapi diorang ni tak boleh nak simpan rahsia sangat. nanti kalau dah gaduh habih aaa semua rahsia pecah hahahaha



tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)