ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: gila.


Pages

gila.




selama ni kau memang tahu kan
apa yg kau buat ni salah.

tapi kau still tak nak ubah, 
sikit pun kau tak cuba betulkan.

sekarang benda dah jadi makin teruk
apa kau nak buat ?
nak tengok saja lagi? 

kalau kau tak terasa lagi
tak nak ubah apa apa lagi
kau memang gila.

sebab yg susahnya kau 
yg malu nanti mak ayah kau.

kau fikir la nanti sendiri.

tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)