ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: Sebab aku sayang


Pages

Sebab aku sayang



Aku beruntung. 

Aku ada kawan yang boleh jadi geng 
lepak sesama
ponteng sesama
travel sesama
Masak, makan sesama
Gelak, sedih, sakit hati sesama
Kencing orang sesama
Study group sesama

Ya
Mereka selalu ada bila setiap suka duka aku. 

Dan aku harap jugak, mereka ni akan ada juga nanti,
Bila aku susah suatu hari nanti.
Tolong support aku, bukan tinggal aku. 

Aku harap mereka ni nanti,
Doakan aku solatkan aku bila aku tiada nanti. 

Aku harap aku juga begitu nanti -- untuk mereka. 




tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)