ASSALAMUALAIKUM !
Segala kesulitan harap di maafkan . Blog masih dalam penyelenggaraan. Thanks :)
♬ jagiya farah ◕ ‿◕ ♬: Crush


Pages

Crush



Bila kita lepak sama sama
kita dengan kawan kawan kita.
aku selisih dgn kau dan kita dgn kawan kawan kita.

aku tegur kau. 
sembang.
gelak huha huha.
senyum lebar lebar.
bernafas pun okayla macam biasa.  

-- -- --- -- -- --- -- -- --- - -- --- -- -- --- -- -- --- - -- --- -- -- --- -- -- --- 

tapi, bila aku jumpa kau
selisih dengan kau dan tanpa kawan kawan kita.
kau duduk sebelah aku, 
dan hanya kau dan aku tanpa kawan kawan kita. 

aku tak boleh tegur kau.
satu topik pun tak keluar untuk sembang dengan kau.
aku jadi malu gila even nak senyum dkt kau.
muka aku merah bila pandang kau. 


Dan kau pun sama.


bukan maksud aku, kau suka aku juga.  
cuma aku tahu yg kau tahu, aku suka kau. 


kita jadi awkward dgn kita. 







tak nak comment pon like jer boleh . hee ~

0 budak comel merepek:

Post a Comment

assalamualaikum .
semua boleh komen di sini .

p/s : BUDI BAHASA AMALAN MULIA :)